Bohinj 2008

Dogajanje se bo odvijalo v koči , ki je na tricky lokakciji.
Spodaj je načrt vožnje po tem, ko boste uspel najdet Bohinj in falit jezero. Na temle mestu bi vas predvsem opozoril, da nikar ne vozite točno po rdeči liniji, ker je boste potrebovali terenca in veliko sreče, da vas ne zaustavijo možje v modrem, ki vas obdarijo z balončkom in parimi točkami za počez ;))
Torej, ko najdete zahodni konec jezera, se držite orokažipotov (pa ne preveč dobesedno press). Na poti boste srečevali marsikaj, če med drugim omenim samo hotel in gostišče Erlach,. Torej kar lepo mimo vseh vabljivih hotelov ;))
Po mostičku pa postanite pozorni, kajti tam se nahaja šikana, ki jo je potrebno pametno zvozit, da ne boste zavozili ;))  Pa predpovedano je za ves promet, zato kar pogumno naprej;))
V bistvu iščete en tak lesen kažipot na katerem piše ŽITO, dokler ga ne najdete ne zavijajte z glavne poti, potem pa kar... Seveda pa v vsakem primeru obstajajo tudi navodila po mobilcih.
Prvi izvidniški odsek Oropile se bo začel kotalit proti nahajlišču okorg 11h iz Radovljice, Lesc in Bleda, tko da se lahko priklopite konvoju. Še najbolj točno pozna lokacijo MR, ki je tam že praznoval ;))
Vse skupaj bo jasno označeno s kakšno jadrnico in oropila znakom, tko da se boste lahko praskali za ušesi in se sparševali, kaj za vraga zdej to pomeni in kam naprej. (sever bo označen s severom press)